Annons
Annons

10 snygga bokhyllor – både platsbyggda att göra själv och färdiga lösningar

Det här med bokhylla är något som grämer mig en hel del. Böcker har man oftast massor av men allt som oftast för lite hyllor att lägga och ställa dem i. Så här kommer ett bildregn av snygga bokhyllor att drömma sig bort med.

platsbyggd bokhylla Foto: Mari Strenghielm 

snygg platsbyggd bokhylla Foto: Leva Kungslador

snygg bokhylla Bild: Historiska hem

snygg bokhylla Bild: Morten Holtum för Elle Decoration

snygg bokhylla Bild: Amber Interiors fotograf Tessa Neustadt

snygg platsbyggd bokhylla Bild: Malin Persson Elle decoration

snygg bokhylla Bild: Stadshem fotograf Jonas Berg

snygg bokhylla Bild: Woonio

bokhylla

Bild: Melimeli

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (170)
PINNA (794)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar