Annons
Annons

1:a julpysselfilmen- Gör en grenstjärna.

Känner ni hur julkänslorna så sakta smyger på? För att spä på dem ännu mer kommer nu en film med julpyssel på hur man gör fina stjärnor av grenar.

Ylva var så otroligt snabb att filmen vi spelade in i onsdags redan är färdigredigerad. Tanken med filmerna som kommer att visas under november och december är det ska vara enkla pyssel som de flesta kan göra och med material som inte behöver kosta så mycket, både naturmaterial och återbruk.

Så som jag gillar det bäst!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

33 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar