Annons
Annons

Årets julgran är här

julgran 2016  julgran 2016

Nu så har även julgranen fått komma in i huset och barnen har dekorerat den. Det blev en gran i svarta, guldiga och lite bruna toner i år. Nu så är det bara dags att sätta upp stjärnan i toppen. Sen så är den klar för att tomten ska komma.

Förra årets gran var en gran full med pyssel och den kan ni se här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar