Annons
Annons

Att fynda saker från hela världen hos second hand affären

loppisfynd_1Nu var det ett tag sedan jag var runt för att leta efter rekvisita. Och just idag hittade jag de allra ljuvligaste sakerna. Och trälådan vet jag faktiskt inte vad det är, den var bara så vacker. Kan det vara något man gjorde ost i förr? Någon som vet?
loppisfynd_2Träsleven var min favorit. Så vacker i sig själv, eller med en liten blomma i.loppisfynd_3Små söta skålar att lägga saltet i eller kanske en liten förrätt. loppisfynd_4 loppisfynd_5Tycker ofta att jag hittar en himlans massa fina saker i Skärholmen hos Myrorna. Där blandas saker från hela världen och allting blir så mycket roligare och mer spännande.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar