Annons
Annons

Att ha tid över till att hinna med…

 

En av många positiva saker med att ha sommarlov och inte så mycket planerat är att kunna ta små avstickare, hinna med alla de där sakerna som man tänker att det där skulle jag vilja göra. En av alla dessa saker är att åka till Nibble handelsträdgård som ligger i utkanten av Järna. Här säljs bara biodynamiska produkter och det är underbart att flanera mellan växthusen, den lilla butiken och fälten fyllda med blommor och självplock.

Det är sånt som känns lite extra härligt och förgyller semesterdagarna, när magen får mättas med goda smakrika produkter som odlats på plats. Hela kroppen och själen njuter, för varje litet ögonblick. 

Det är såna här tillfällen jag samlar på. Till vinterns långa mörker. Såna tillfällen som man kan plocka fram närhelst man behöver dem, känslan av de vackra färgerna och dofterna som förgyller tillvaron för en liten stund.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar