Annons
Annons

Blomstertrender inför julen 2015


I min värld har julen pågått ett bra tag nu, i juni brukar man få första pressinbjudan till att få se julen. Jag och Karin har gjort julreportage för någon månad sedan och pressbilderna strömmar in med jultema.

Igår så var jag på pressevent tillsammans med Interflora och fick lära mig massor av knep och inspireras till vackra arrangemang och dekorationer. Man inser på en gång hur mycket blommor gör för att den riktiga julkänslan ska infinna sig. Den här lokalen hade inga andra dekorationer med jultema förutom blommorna och trots det. Så kändes det som att julen var där. 

Det som gäller för denna jul är att man går tillbaka till en mer traditionell jul, med mycket färg. Man går även tillbaka till naturen för att hitta inspiration och material. Det ska vara mycket, lite vilt och organiskt. Glitter och plastdekorationer behövs inte, utan det är naturen som ska stå för detaljerna.

Precis så som jag gillar det även om det kanske inte kommer in så många röda blommor i mitt hem. Jag gillar verkligen de lite vilda buketterna som inte är så perfekta. Lökarna får gärna synas och gärna att man placerar buketterna i vintagesaker, kopparkärl och vackra gamla kristallvaser.

Ha en riktigt fin dag nu 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar