Annons
Annons

det blev inte riktigt som jag tänkt mig…

location_1Dagarna flyger iväg och jag tycker jag bara hinner hälften. Så kikar in här lite snabbt och säger hej.

Karln är borta och då passar man på att måla om lite… Sådär på kvällen när man egentligen ska ta hand om disken och allt sånt tråkigt vardagsbestyr som blir desto mer när den andra hälften är borta. Men jag bara måste… 🙂

Hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om min arbetsdag, men har inte hunnit med det heller. Det är så många som frågar vad jag jobbar med. Så jag tänkte att ni skulle få hänga med en arbetsdag.  Men även det får bli en annan dag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar