Annons
Annons

DIY- Fantastic Frank går loss med dekorplast

fantastic-frank-diy

fantastic-frank-diy2I lägenheten på Götgatan 114 hos Fantastic Frank hittade jag någon som verkligen inspirerats och gått lös med dekorplast med marmorimitation. Det är ett enkelt sätt att förändra en möbel på och finns oftast att hitta i byggvaruhandeln.

Så enkelt att bara klistra på den yta du vill lyxa till lite extra. Som i första bilden där ett soffbord från IKEA dekorerats med dekorplast och här har även skrivbordsskivan fått sig en omgång.

Kommer ni ihåg tidigare inlägg där jag dekorerade mina skåpsdörrar och skolådor med samma typ av dekorplast? Kika in här nedan vet ja.

Skåpsdörrar

Skolådor

 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar