Annons
Annons

DIY: IKEA hack gör en trendig kub av speglar

IKEA hack

Bild: Hanna Meijer för IKEA livet hemma foto: Ragnar Ómarsson

Har länge tänkt att jag ska göra något med speglar. Tycker dessa kuber är supersnygga. Och just denna är gjord av IKEA speglar som limmats ihop till en kub. Så snygg att ställa som dekoration bland sina stilleben. Eller som ett avlastningsbord på golvet. Se bara till att limmet du använder fäster mot speglar. Fråga gärna i byggvaruhandeln så du får rätt lim. Och enklast är att limma sidorna först innan du limmar fast ”taket”.

Själv har jag en annan idé som utgår från spegelkuben. Vi får se om jag får till det.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (18)
PINNA (1)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar