Annons
Annons

DIY: Smycka ett tipitält och duka upp på en äng

vacker-tipi-brollop1vacker-tipi-brollop2vacker-tipi-brollop

En dröm jag har är att ha en fest ute på gräsmattan eller ängen, duka upp ett lågt långbord med massor av vackra blomster, kuddar och orientaliska mattor.  Sen när jag såg de här bilderna på ett vackert tipi tält smyckat med blommor, så åkte även det upp på drömlistan. Någon gång så ska det bli av… men så länge får jag njuta av de fina bilderna.

fotograf: Jan Dorfing

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar