Annons
Annons

DIY: Sugen på fler pyssel innan jul? -Vik fina pappersjulgranar och bind väldoftande Rosmarinkransar

För er som känner att ni har lite tid och energi kvar så här innan jul. Så kommer här två av pysslen jag gjorde förra året.julpyssel-christmas-craft-reuse-recycle-design

Vik en fin pappersgran att hänga i granen eller använd den som bordsdekoration. Hela filmen med instruktioner på hur du gör, pappersgranarna hittar du i detta inlägg.

Kommer ni ihåg Rosmarinkransarna. Som passar bra till mycket. Alltifrån att hänga på väggen till att dekorera servetten eller varför inte hänga i granen? Hela instruktionsfilmen hittar ni i detta inlägg.

Önskar er en fin fjärde advent.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar