Annons
Annons

DIY till alla hjärtans dag- Gör egna hjärtan till drinken av is

alla-hjartans-dag-pyssel-is-hjartan_1

Snart är det alla hjärtans dag och här kommer ett riktigt snabbt och enkelt tips för att piffa till dagen och sätta lite guldkant på den.

alla-hjartans-dag-pyssel-is-hjartan_7

Det du behöver till detta pyssel är en form att göra isbitar i, denna med hjärtmotiv fann jag bland baksakerna i hobbybutiken. Sen lade jag i granatäppelskärnor i isformen innan jag hällde över vatten och ställde in i kylen.
alla-hjartans-dag-pyssel-is-hjartan_8

Enkelt och snabbt!  Precis som jag tycker att det ska vara. Lycka till nu

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (33)
PINNA (2)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar