Annons
Annons

DIY: Virka egna julkulor

(hihi… det kan vara bra att man stavar rätt om man gör en bildtext till bilden… hmm.. ibland går det lite för fort. det är klart att det ska stå LOVIKAGARN inte lokika :))
För två veckor sedan hade jag pysselkväll hemma med tre goa tjejer. Vi hade en toppenkväll och producerade julpynt i raketfart. Tänkte i kommande inlägg visa några av de saker vi gjorde.

I år blir det tema egengjorda saker i granen och först ut är virkade julkulor som jag här virkade i riktigt tjockt lovikagarn. De är virkade med virknål nr 12
Vill ni testa på lite svårare och mycket snyggare julkulor har ni beskrivning och bild här. För dessa kulor har jag bara gjort på fri hand och har ingen bra virkbeskrivning att visa er.

Idag är det sista dagen i skolan och snart väntar jullov i några veckor… sköt om er nu så ska vi ta och äta julknytis här i klassen och mysa en sista gång innan jullov.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

39 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar