Annons
Annons

En lägenhet i ljusa toner

IMG_4327IMG_4326 IMG_4328

Fann denna fina lägenhet via Trendenser. Det är Marie Ramse som stylat och Sara Medina Lind som fotograferat. Lägenheten är nyproduktion av JM och kommer att finnas i Liljeholmen i Stockholm. Gillar framförallt alla fina armaturer i lägenheten och har hittat massor av lampor till ett inredningsprojekt jag håller på med.

Hoppas ni har en fin lördag! Här blir det häng med familjen efter julbord igår.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar