Annons
Annons

En tvåa med vintage charm

Så kul när man ser en fin lägenhet till salu som inretts med massor av vintage. Det känns så mycket mer ombonat och mysigt. När man plockar in gamla saker som har lite mer form och hunnit slitas med åren.

maklarbild hall maklarbild sovrum maklarbild sovrum maklarbild vardagsrum maklarbild vardagsrum

Bilder lånade från 55 kvadrat.se 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (250)
PINNA (100)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar