Annons
Annons

En vacker lägenhet i mörk färgskala

Det har verkligen varit stiltje ett tag med lägenhets- och husförsäljningar så här under julledigheten. Men nu börjar de ploppa upp igen. Mäklarannonserna! och jag tänkte att jag skulle visa er denna goding från Historiska hem. Fylld av vintagemöbler och målad i en mörk färgskala. Superläcker och inspirerande.

Jag tycker att det blir en bra kontrast till allt det mörka att golven är målade i ljusa färger. Detta gör att det känns lite lättare och inte alltför mörkt.

historiska hem matplats till salu gammalt arkivskåp snyggt kökvackert stilleben inspirerande vardagsrum snygga fönster

Foto: Spinell / Styling: Rydman

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (212)
PINNA (138)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar