Annons
Annons

Enkla arrangemang med blommor till jul- som vem som helst kan lyckas med.

Bildkälla

Jag är av den sorten att man inte behöver så mycket julpynt för att göra det juligt hemma. Det enda som behövs är egentligen växter för att kunna plocka fram den där juliga känslan. Sen kan man addera med en och annan dekoration för att lyfta det ytterligare. Tycker det är så fint när man samlar sina växter i ett arrangemang på ett bord. Här har även kottar och andra naturmaterial samlats i vackra glaskupor för att skapa en vacker stämning. En av krukorna är dekorerade med kanelstänger och jutesnöre.

Bildkälla

En vacker girlang gjord av skira grenar som lindats runt ett snöre. Ett fantastiskt pepparkakshus, som man bara skulle drömma om att lyckas med. Än så länge är det köpe pepparkakshus som gäller här hemma. Apelsinerna har dekorerats genom att skära mönster i skalet och några nejlikor har stuckits i för dekoration och den fina doften.Bildkälla 

Bara ett fång med amaryllisar i en glasvas skapar ett vackert arrangemang. Som vem som helst kan lyckas med.Bildkälla. 

Eller varför inte ta ur blomman ur krukan, dekorera den med tjockt jutesnöre och ställa ner den i en glasvas? Jättevackert och enkelt. 

————————————

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar