Annons
Annons

Ett av de snyggaste hemmen till salu just nu

Ett av de snyggaste hem till salu just nu måste ändå vara detta hos Svensk Fastighetsförmedling. En lägenhet med cool konst, inredningsklassiker och mörka färger. Så titta och njut.

En läcker detalj i lägenheten är att man använt en mörkare färg i taket där man även målat in bården i samma färg som takfärgen.

hem till sale inredning vardagsrum hem till sale inredning mature hem till sale inredning vardagsrum hem till sale inredning sovrum

En annan detalj som sticker ut är den platsbyggda sänggaveln med en garderob i bakkant. På så sätt får man en diskret förvaring för kläderna.

hem till sale inredning sovrum hem till sale inredning sovrum

Fotograf: Adam Helbaoui / Styling: Scandinavian homes / Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (222)
PINNA (41)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar