Annons
Annons

Fashinerande att se hur man kan förändra ett rum totalt

fotografering-pella-hedeby-sara-medina-lind_8fotografering-pella-hedeby-sara-medina-lind_10 


 Idag så var Sara, Pella, Alicia och Susanna över och skapade fina bilder till IKEA Livet Hemmas site. Så dagen har gått åt till att skruva IKEA möbler och se hur Pella och teamet jobbar tillsammans. En riktigt rolig dag med andra ord. Och imorgon kommer de igen, vilken tur jag har som får hänga mer med dem.

Något som verkligen slår en är hur fashinerande det är att man kan förändra samma utrymme till något helt annat. Och bara rekvisitan de hade med sig – Is to die for.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar