Annons
Annons

Fler bilder från ateljén

mormorsglamour ateljé putsad vägg mormorsglamour ateljé

I förra numret av Sköna hem så var min ateljé med. För er som missade reportaget kan ni nu se det på webben istället. Här hittar ni alla bilder och hela intervjun.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (25)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar