Annons
Annons

Hitomi Hosono- En keramiker utöver det vanliga

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om texturer. Men mitt i letandet efter bildkällor fann jag Hitomi Hosono som är keramiker och gör de mest fantastiska sakerna. Och det slår mig att jag blir så imponerad av människor som har tålamodet att lägga ner så mycket tid på att skapa saker. Hennes största inspirationskälla är naturen och det kan man verkligen se i hennes verk.

Allt detta är som sagt gjort i keramik:

textures textures6 textures7

Här hittar ni även en film där man ser hur mycket energi och tid hon lägger ner på varje löv och blomma innan hon varsamt fäster dem på krukan.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (21)
PINNA (5)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar