Annons
Annons

DIY: Höstkrans att binda själv

krans diy

Har sett en hel del höstkransar florera på nätet de senaste dagarna. Det fick mig att gå tillbaka i arkivet och ta fram bilderna från kransen jag gjorde i julas. Det var stora kransar jag band och de höll sig hela vintern med sin grönska.

krans diy

Hela beskrivningen på hur man binder en stor krans till entrén eller väggen hittar ni här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (55)
PINNA (5)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar