Annons
Annons

Hur tar man hand om snuskrännan i köket?


Ni måste bara läsa MARTININREDAs inlägg med svar på hur man ska hantera sin ”snuskränna” i köket. Haha… vilket ord, men som sagt där får ni svar på alla era frågor. Martin har en förmåga att vända och vrida på orden och skriva humoristiskt och inspirerande om inredning på samma gång, han är dessutom lika underhållande på alla sociala medier. Heja dig för att du lyfter in humorn i något så allvarlig som hrmmm… inredning 🙂

Bildkälla: Sköna hem

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar