Annons
Annons

Inred och bygg snygga möbler och förvaringslösningar med plywood

Det här inlägget har legat ett tag i min utkast korg. Vet inte varför, det har bara försvunnit på vägen. Men hela lägenheten som tidigare var till salu hos Stadshem är så inspirerande. Och den har en tydlig tråd med förvaring och möbler byggda i omålat trä. Så snyggt och enkla effektfulla lösningar, så man blir glad i hela hjärtat.


avskalat barnrum

hall

hall

köks inpiration

kök vitrinskåp

Badrum 15*15 kakel
Bilder: Stadshem

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (3)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar