Annons
Annons

Istället för julblommor

liljor

Idag är det full fart. Vi är iväg och kör Boda borg med två familjer, det är superkul där. Lite som Fångarna på fortet, med celler som man ska klura ut hur man ska göra för att ta sig vidare.

Här hemma står den vinröda liljorna jag köpte istället för amaryllis och sprider sådär lagom julkänsla. Känner att denna vecka blir en superkul vecka med massa kul saker att göra med familjen. Gillar verkligen att få massa tid ihop och grabbarna är så stora nu att man kan hitta på så mycket roliga saker.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar