Annons
Annons

Julpyssel: Bind rosmarinkransar till dukning och dekoration

Ni som följer Skönahem.com på Facebook eller surfat in genom förstasidan. Ni har kanske redan sett att avsnitt fyra av Julpyssla med Mormorsglamour har kommit ut. I detta avsnitt visar jag hur man kan binda Rosmarinkransar att ha både som dekoration på väggen och till dukningen. För att se filmklippet, klicka på bilden ovan så kommer du till sidan där filmen visas.

Rosmarinkransar kan verkligen användas till massor och det doftar så gott när man binder dem. Kom just på att om man har massor av lavendel hemma skulle nog även det bli både fint och dofta ljuvligt.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar