Annons
Annons

Julpyssel och filminspelning hela dagen lång.

Idag har det varit full fart kan man säga. Resultatet kommer ni att få se på bloggen och Skonahem.com inom kort, det innefattar en hel del jul och pyssel, så mycket kan jag avslöja. Tillsammans med Cecilia och Ylva har vi filmat precis hela dagen och nu är jag helt slut. Men himlar så kul det var 🙂

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar