Annons
Annons

Ooops! Nu har jag gjort det igen

Oops! Nu har jag gjort det igen. Gått runt på Myrorna och sprungit på en massa fina saker, som jag inte har en aning om huruvida jag behöver eller inte. Men jag kunde inte riktigt motstå den vackra gamla klockan, de fina tavlorna, den enkla vita skålen och tallrikarna i en ljusgrå nyans.

Nu ska jag bara fundera ut vart jag ska ha alla dessa saker. Men jag kunde inte riktigt motstå dem, då hade jag ångrat mig och någonstans finns det alltid plats 🙂 Med detta sagt så har jag erkänt att jag inte är särskilt välplanerad av mina inköp. De bara blir, saker som jag tycker om och svårare än så är det inte. Förutom när man ska få ihop det då 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar