Annons
Annons

Måla om

För någon veckan sedan skrev jag att jag hittat ett bord för 68 kr på loppis. Nu är det ommålat och klart! Bordsskivan målades i färgen Betong från Alcro. Bestämde mig för att behålla en lite teakdetalj på benen, slipade dock bort den lack som bordet tidigare var målat med och behållde det trärent. Resterande delen av benet målades vitt.

Här ser ni även hela processen på hur bordet målats. Jag tycker det kan vara bra att måla i flera steg och känna efter hur man vill ha det. För mig växer det oftast fram, så den bild jag har i huvudet från början på hur det kommer se ut, blir aldrig som slutresultatet.

Vilket utförande av bordet tycker ni var snyggast? Skulle du ha behållt teakfärgen? eller ex. inte målat benen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

49 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar