Annons
Annons

Målningstips och vackra mattor från Layered

Layered Spring 2016 Viscose Francis_pearlB kopia[2TtJ] Layered Spring 2016 Wool wmed_mistyskyB kopiaFick precis det här pressmeddelandet i min inkorg och tyckte bilderna var så vackra att jag bara var tvungen att visa er. Det är Layered som släpper en ny mattkollektion med mönstrade mattor. För mig som inte tycker om så mycket färg på mattorna så passar dessa utmärkt. Enfärgad matta med vackra mönster i.

Något som också  slog mig när jag såg dessa pressbilder var att den fina färgen har målats både på lister, fönsterbräder och element. Riktigt snyggt! Det bidrar dessutom till ett lugn i miljön.

Hoppas att ni får en fin fredag!

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar