Annons
Annons

Mormorsglamour i Amelia

I senaste nr av Amelia hittar ni en kort intervju om mig och en del pysselidéer från hemmet. Man inser att det har hänt en del sen i våras då fotografierna togs till reportaget. Det var då pionerna precis hade slagit ut och de rosa accenterna hade flyttat in i vardagsrummet.

Just nu måste jag säga att vardagsrummet är mest, svart, grått med gröna accenter i form av växter.

Tycker alltid det är så, att man till våren vill plocka in mer färg och ljus. Kanske blir det så framöver. Men just nu trivs jag precis just som det är.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar