Annons
Annons

När man har radarn på även i löpspåret

ormbunke-atelje-skrivbord_1 ormbunke-atelje-skrivbord_2 ormbunke-atelje-skrivbord_3 ormbunke-atelje-skrivbord

I går var jag ute och sprang i skogen. En superfin springväg ut på landet. Ja fastän jag bara bor några mil från Stockholm så har jag bondgårdar i närheten. Det bästa av två världar.

I allafall… mitt i löpningen såg jag massor av ormbunkar och tyckte de var så vackra i formen att jag var tvungen att stanna till och plocka mig en kvist. Så fortsatte jag att springa och ni må tro att folk glodde och log när jag kom där springande med en ormbunke i ena handen.

Så det blir mitt tips för idag. Plocka in saker från skogen istället för att köpa er en bukett i blomsteraffären. Och låt inte träningen hejda er 🙂 🙂 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (18)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar