Annons
Annons

Nätkärlek

I morse när jag vaknade hade jag ett stort sug efter keramik, nån gång i mitt liv ska jag arbeta med keramik. Men just nu finns inte tiden och platsen, men vackra keramiska saker kan jag nästan bli gråtfärdig över. Ja, jag vet, kanske inte helt normalt. Men vem har sagt att man måste vara det 🙂

Så jag googlade keramik och fann de vackraste skålarna gjorda av Anna Wadle och jag blev kär. Så fina små, men ändå med piggar på. Vackert! kärlek! I och med detta fann jag även en ny, för mig, webbshop J.levau shop och där fann jag ännu mer fina saker. Så här är mina favoriter från den fina webbshopen J. levau shop, närkärlek sänds över till dig.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar