Annons
Annons

Påskpyssla fina påskägg med virkade dukar och färg 

I denna filmen http://youtu.be/bdaMvNgZ1UQ visar jag hur man kan uppdatera sina påskägg där hemma med mormors gamla virkade duk, ett gammalt påskägg och lite färg. Klicka på filmen ovan för att se hur du gör.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

11 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar