Annons
Annons

Reportage i Sköna hem från min ateljé

matplats_1 copy

Superkul att reportaget som jag och Sara Medina Lind gjorde i vintras, är ute i senaste numret av Sköna hem! Det är så kul att se hur slutresultatet ser ut i tidningen och det blir så mycket mer på riktigt när det är i ett tjockt pappersmagasin. Hela 6 sidor fick det plats på 🙂

vardagsrum_1

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar