Annons
Annons

Rött hus med vita knutar- men innanför ett avskalat och stilrent sommarhus

PI det här sommarhuset som är falurött med vita knutar. Bor Modedesignern Rasmus Wingårdh tillsammans med sin flickvän. Reportaget är publicerat i senaste nr av Recidence Magasin och jag älskar enkelheten och den avskalade känslan i huset. Här möts man av allt annat än rutiga dukar och färggranna dukar. Snarare ett lugn, med få utvalda saker.

sommartorp-rasmus-wingårdh

Något som fångade min uppmärksamhet var den vackra tavlan. Satt länge och funderade vad den var gjord av tills jag läste artikeln och såg att det var svanfjädrar.

sommartorp-inspiration-inredning4

Ett väderpinat bord funkar lika bra inne som ute. Den har verkligen den där levande känslan som är svår att få när man målar om saker. På bordet står vitmålade ryska dockor
sommartorp-rasmus-wingårdh

Bilder lånade med tillåtelse. Fotograf: Andy liffner Stylist: Thomas Lingsell

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar