Annons
Annons

Skapa blomsterarrangemang med julrosor och kuddmossa

Inspirerad som alltid efter mitt besök hos Zetas, fick jag för mig att göra ett arrangemang i min gamla tvättbalja i zink. Kuddmossa är så fint och vad som helst blir snyggt när man ställer ner blommor i det. Här har jag ställt ner tre julrosor och tre hyasinter. Mer än så behövs inte. Jorden täcktes med kuddmossan. Ett snabbt arrangemang som fungerar lika bra efter julen.

Hur man binder kransen som hänger på väggen visade jag i ett tidigare inlägg.

————————————

 

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar