Annons
Annons

Solen tittar fram

solen-tittar-fram solen-tittar-fram_1 solen-tittar-fram_2Hur underbart är det inte när solen tittar fram och man verkligen får känna de där strålarna som bränner lite. Om man står i lä och rakt i solen, så kan man faktiskt få känna värmen. Även fast jag älskar vintern så måste jag säga att jag ser fram emot våren. Det är så kul att se hur svenskarna tittar ut ur sina skal i takt med att solen värmer mer och mer.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar