Annons
Annons

Stolt över sina driftiga vänner

dark_edition_3 dark_edition_4

Ibland blir man bara så stolt över sina driftiga vänner som släpper den ena saken mer inspirerande än den andra. Sara Medina Lind är en av dessa och hon inspirerar mig på många sätt. Förutom sitt ödmjuka sätt, är hon otroligt driftig och målinriktad och skapar de allra finaste saker till Melo studio. Nu har de gjort ett samarbete tillsammans med inspirerande Therese Sennerholt. Produkterna är superfina och pressbilderna likaså.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar