Annons
Annons

Ta in äppelblom och plommonkvistar och låt dem slå ut inomhus

Ta in äppelblom och plommorkvistar och njut av våren inomhus

 

I går var en sån skön dag, trots att solen knappt tittade fram så var det vindstilla och varmt i luften. Ja, så varmt det nu är tidig vår. Vi passade på att kratta bort löven i trädgården och beskära vårt äppel- och plommonträd. Kan absolut ingenting om beskärning men jag har fått en riktigt bra trädgårdsbok av grannen där det står steg för steg. Precis hur man ska göra.

Några av kvistarna fick komma in i huset och står nu och väntar på att få blomma ut.

Så det blir mitt tips idag! Glöm inte att ta in några av de grenarna som ni knipsar av när ni beskär träden, för de blir så vackra när de slår ut med sina fina blommor.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar