Annons
Annons

Tack ni fina!

grasmatte blommor mormrosglamour skona hem

Tack från hela mitt hjärta för alla fina kommentarer och krya på hälsningar! De värmer! Tänk vad mycket en liten tanke och hälsning kan betyda. Skulle vilja ge er alla en bukett med nyplockadade blommor!

Kram

grasmatte blommor mormrosglamour skona hem

Följ gärna Mormorsglamour på Facebook & Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar