Annons
Annons

Tips på lampa till sovrummet

lampa clas olssonlampa clas olssonlampa clas olsson

Jag har länge funderat över att köpa mig en lamp Gras bordslampa eller en Mantis lampa till sovrummet. Men inte riktigt haft ekonomi till det. När jag sprang på den här lampan för 399:- på Clas Ohlsson så slog jag till direkt.

Så det får bli dagens budgettips.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar