Annons
Annons

Vackra posters till väggarna

Ett enkelt sätt att förändra ett rum är att skapa en tavelvägg av posters. Jag håller så smått på att samla på fina favoriter till trappan, och tänker att snart ska det upp en stor tavelvägg som klär trappan och gör den lite mer spännande än vad den är nu.  Sprang på de här fina miljöbilderna och fotokonst från Love Warriors och jag gillar varenda en.

 

poster lowe warriors poster lowe warriors poster lowe warriors poster lowe warriors

Bilder lånade från Love Warriors

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (100)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar