Annons
Annons

Vackra stilleben, stora växter men ändå avskalad inredning. Hur gör man då?

Det känns som att det bara strömmar in vackra mäklarbilder just nu. Hittade den allra vackraste lägenheten hos Entrance mäkleri. Där jag skulle vilja flytta hem allt från denna lägenheten in till mig. Älskar inredningar när växter och saker valda med kärlek får ta plats i hemmet.

inspiration vardagsrum inspiration matplats

En vacker bänk där man samlat vackra bilder, konstverk och ramar som i sig bildar ett fint stilleben.

inspiration stilleben inspiration sovrum

På fönsterbrädan har ett litet stilleben skapats. Tycker det är roligt när man trots en väldigt avskalad inredning vågar blanda in lite humor. Såsom ormen. Något som gör att man hajar till.

inspiration stilleben inspiration sovrum inspiration garderob inspiration stillben inspiration matplats

Sen badrummet sen, med pigmenterad lerputs. Superfint och ombonat.

inspiration badrum kalkade väggar

Mäklarbilder från Entrance Mäkleri

Fotograf Anders Bergstedt

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (101)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar