Annons
Annons

Veckan som gått

Denna vecka har hösten plockats in och bidragit till inspiration. Höstmandalas har gjorts av det som naturen bjuder på just nu. Veckan började med en avtackning till min företagsmentor, som fick en höstbukett och ett kakfat.

Har visat att man även kan använda kökshandukar till badrummet.

Inspiration till att fixa iordning barnrummen har letats fram och Sofia bjöd på veckans inspiration i form av den otroligt snygga kubhyllan.

Ha en fin söndag nu

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar