Annons
Annons

Veckan som gått

Vet inte vad det är med mig just nu, lyckas slappna av så bra på helgen att jag missar att skriva en sammanfattning om veckan varje söndag nu. Så för tredje måndagen i rad kommer sammanfattningen om veckans som gått på en måndag istället för en söndag.

Föregående vecka var en vecka då kopparsprayfärgen användes flitigt på olika typer av konservburkar.

Nätkärlek sändes över till bloggaren Linda Lomelino och veckans inspirerande DIY fann jag hos Almost makes perfect.

Nu startar vi den här veckan vet ja!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar