Annons
Annons

Veckans DIY

Har flera gånger på bloggen tagit upp olika saker som man kan göra med lastpallar. ”Sprang” på detta fina bord som Lana Red har gjort, av lastpallsbrädor och en gammal dörr. Helt suveränt återbruk tycker jag och dessutom riktigt snyggt!

Titta in här, så har ni beskrivning på hur man gör ett liknande bord.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar