Annons
Annons

Vika diamanter till granen

Granen har inte klätts ännu men julgranspyntet håller på att tillverkas för fullt. Idag tänkte jag visa hur man viker diamanter i origamiteknik. Ledsen för dålig upplösning på bilderna. Hade gjort klart allt och insåg att jag haft fel inställningar under hela bildredigeringen och nu orkar jag inte göra om det.

Om du vill vika dessa diamanter behöver du ett kvadratiskt papper, mitt är gjort från ett A4 dvs. 21*21 cm

Vik på detta sätt tills du vikt in alla fyra snibbar. Då avslutar du så här:

Förra året gjorde jag diamanter till granen i fuskläder och i godispapper. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY-blogg Mormorsglamour är att inspirera andra till att vilja skapa med händerna. Det gör jag genom att dela med mig av recept, ge inredningstips, pyssla och snickra. Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY (gör det själv) tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: mormorsglamourAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar